logo     Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o.


leden leden


Vragen aan de vereniging? Ga naar onze contactpagina

Lid worden

Voor € 17,50 per jaar kunt u lid worden van onze vereniging.
Door een aantal zorgverzekeraars wordt uit de aanvullende verzekering het lidmaatschap vergoed.

Met uw lidmaatschap kunt u deelnemen aan de verschillende activiteiten die onze verenging aanbiedt. Afhankelijk van de activiteit kunnen er kosten aan verbonden zijn.

Als u hier klikt dan downloadt u een formulier. Vult u dit met de pen in en stuurt u het ondertekend per post op naar: J. In der Maur, IJsvogel 68, 3602 XR Maarssen.
Ingevuld en met uw handtekening kunt u het formulier ook ingescand mailen naar rpvutrecht@gmail.com.
Uw eventuele vragen over het lidmaatschap kunt u natuurlijk ook naar dit adres mailen.
LET OP: het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december.


Lidmaatschap Iederin Sommige zorgverzekeraars vragen een bewijs dat onze patiëntenvereniging aangesloten is bij Ieder(in). Dit overzicht geeft informatie over welke zorgverzekeraars de contributie vergoeden en onder welke voorwaarden. Andere zorgverzekeraars willen dat de patiëntenvereniging het lidmaatschap van Ieder(in) zichtbaar maakt op hun website. U kunt daarom hier de brief over ons lidmaatschap van Iederin downloaden.

AVG 2018 De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is op 25-05-2018 in werking getreden. Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o. gaat zorgvuldig met uw gegevens om. Niet alleen vanwege de eisen die de wet stelt, maar vooral omdat wij het belangrijk vinden uw privacy te waarborgen. In onze Privacyverklaring 2018 laten we u weten welke persoonsgegevens we verzamelen als u zich aanmeldt als lid van de vereniging, als deelnemer aan onze activiteiten en bijvoorbeeld onze website gebruikt. Ook vertellen we u hoe we deze gegevens verzamelen en wat we ermee doen. In het kort komt onze privacyverklaring erop neer dat we uw persoonsgegevens alleen gebruiken voor doelen die met u zijn overeengekomen, de gegevens geheimhouden en ze zorgvuldig beveiligen.

Welkom!

Wij zijn een vereniging voor en door mensen met reuma. Wij bieden onze 400 leden tal van activiteiten. Zoals veel bewegen en voorlichting over reumatische aandoeningen. De vereniging stimuleert lotgenotencontact.

Heeft u belangstelling? Meldt u aan als lid van de RPV Utrecht e.o.

mensenlogo
© 2022 RPV Utrecht

Vragen aan de vereniging? Ga naar onze contactpagina   Kamer van Koophandel-nummer 4047 8836   Bank: NL 10 RABO 0124 0512 35