logo     Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o.


2 teams volley


Bewegen? Altijd goed!


Vragen aan de vereniging? Ga naar onze contactpagina

Volleybal voor mensen met Axiale SpA (Bechterew)

Regelmatig sporten, rekken en strekken is voor mensen met deze ziekte heel belangrijk. Ook voor leden met andere reumavormen! Daarom is er in onze vereniging een actieve groep volleyballers van ca. 30 - 70 jaar.

Training en kosten

  • training van een uur eens in de twee weken onder begeleiding van een inspirerende en ervaren trainer
  • tijd: eerste en derde maandag van de maand van 18.15 tot 19.15 uur
  • gymzaal: Revalidatiecentrum De Hoogstraat, Rembrandtkade 10 in Utrecht
  • kosten: ca. € 15 per jaar, de overige kosten draagt de vereniging

Vanaf 17 januari 2021 mogen we weer trainen! Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom!

Doel

Plezier en beweging zijn de belangrijkste drijfveren. Maar steeds beter presteren op het jaarlijkse Bechterew-volleybaltoernooi in stadion Galgenwaard (Utrecht) is ook belangrijk! Lees hier meer over dit internationale toernooi.

Wij zoeken altijd nieuwe teamleden!

Vanwege o.a. blessures zijn enkele spelers uitgevallen. Om goed te kunnen trainen is er daarom behoefte aan nieuwe spelers, ook met andere reumavormen, zodat er tijdens de oefenavonden minstens 8 mensen aanwezig kunnen zijn en alle oefeningen gedaan kunnen worden.
U bent van harte welkom als u eens vrijblijvend wilt uitproberen of volleybal iets voor u is. Hebt u interesse neem dan contact op met onze coördinator Erik Anten. Gebruik daarvoor het formulier op onze contactpagina.

Welkom!

Wij zijn een vereniging voor en door mensen met reuma. Wij bieden onze 400 leden tal van activiteiten. Zoals veel bewegen en voorlichting over reumatische aandoeningen. De vereniging stimuleert lotgenotencontact.

Heeft u belangstelling? Meldt u aan als lid van de RPV Utrecht e.o.

mensenlogo
© 2022 RPV Utrecht

Vragen aan de vereniging? Ga naar onze contactpagina   Kamer van Koophandel-nummer 4047 8836   Bank: NL 10 RABO 0124 0512 35